Skal du have lavet tilbygning til dit hus eller sommerhus?

Hvis I mangler plads derhjemme, eller gerne vil lave om på den måde, jeres bolig er indrettet på, så er en tilbygning til hus et oplagt valg. 

Hos Giversen Byg kan du få bygget lige den tilbygning til dit hus eller sommerhus, som du har brug for. Jeg har mange års erfaring som tømrer og byggeleder, og derfor varetager jeg gerne et så omfattende projekt som opførelse af en tilbygning.​

Giversen Byg er beliggende i Aarhus, og mange af mine kunder kommer herfra og fra omkringliggende byer såsom Risskov og Højbjerg. Jeg tilbyder både rådgivning, projektstyring og levering af et solidt og flot stykke håndværk i høj kvalitet.

Emil Giversen​

Tømrermester​

Indhent dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din byggeopgave indenfor 24 timer.

 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Større køkken eller ekstra børneværelse?

Mange ældre boliger er ikke indrettet, så den opfylder nutidens behov. Måske er køkkenet for lille eller dårligt placeret i forhold til husets indretning, så der skal åbnes ind til stuen eller slås sammen med spisestuen. Måske skal det store værelse opdeles i to, så der bliver et ekstra værelse til børnene. Eller måske skal de små rum åbnes op i det gamle sommerhus for at skabe mere luft.

Uanset hvad dit behov er, så er Giversen Byg din professionelle samarbejdspartner, hvis der skal bygges om eller til i boligen eller sommerhuset. 

Få styr på plantegningen

Har du svært ved at se mulighederne i din bolig, så er jeg åben for at komme med forslag til planløsningen i forbindelse med opførelse af tilbygning til hus.

Med mange års erfaring og en baggrund som bygningskonstruktør kan jeg se mulighederne og komme med gode input, der matcher din families behov. 

Jeg hjælper blandt andet også med renovering af hus samt nybyggeri og specialløsninger til din bolig.

Indhent et tilbud på tilbygning til hus

Hvad koster en tilbygning til et hus? Hvordan er reglerne for tilbygning til sommerhus? Jeg står naturligvis klar med rådgivning, og så snart jeg har hørt mere om dit projekt, så udarbejder jeg et skræddersyet tilbud til dig.

Du kan kontakte mig på telefon 22 91 73 05 eller på kontakt@giversenbyg.dk for at indhente et uforpligtende tilbud. 

Høj kvalitet

Lytter altid til dine ønsker og ideer

Lokalt og kvalitetsbevidst tømrerfirma

Giversen Byg

​Haslevangsvej 75, 8210 Århus V

CVR: 41946636

Åbningstider

Du kan ringe til mig alle hverdage: 8:00 - 17:00​.