Om Giversen Byg​

Giversen Byg er dit lokale og kvalitetsbevidste tømrerfirma, som kører ud fra Aarhus området.​

Fokus på at have kunden i centrum

Med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør vil der være stor fokus på at levere kvalitetssikre og solide håndværksløsninger så kunden altid får de bedste løsninger, uanset om det drejer sig om mindre reparationsopgaver eller større entrepriser i forbindelse med nybyg, tilbygning og ombyg. Vi laver også en lang række specialløsninger til boligen.

Der lægger stor vægt på at have kunden i fokus gennem hele projektet. I det kundens tryghed betyder alt, derfor bestræbes der altid for at have et tæt samarbejde og en god dialog med dig som kunde. Jeg tilpasser så vidt det er muligt arbejdet efter dine behov og lytter til dine ønsker og ideer

Emil Giversen​

Tømrermester​

Indhent dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din byggeopgave indenfor 24 timer.

 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet og fagligt stolthed i top

Der bruges kun kvalitetsprodukter, så der sikres holdbare og fremtidssikre resultater, ligesom der altid arbejdes seriøst med stor sans for grundighed, kreativitet og kvalitet. Hos Giversen Byg bliver alt lavet ordentligt første gang.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 22 91 73 05 eller på kontakt@giversenbyg.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller et uforpligtende tilbud.

Høj kvalitet

Lytter altid til dine ønsker og ideer

Lokalt og kvalitetsbevidst tømrerfirma

Giversen Byg

​Haslevangsvej 75, 8210 Århus V

CVR: 41946636

Åbningstider

Du kan ringe til mig alle hverdage: 8:00 - 17:00​.