​Nybyggeri

​Drømmer du om at bygge din egen bolig eller sommerhus fra bunden af, eller ønsker du en tilbygning til din nuværende bolig? Så Spørg Giversen Byg til råds.

​Jeg har stor indsigt i de væsentlige ting i forbindelse med opførelsen af boliger eller sommerhuse, så mangler du en byggesagkyndig- /rådgiver til at udføre tilsyn eller lign. under udførelsen, så kontakt mig på 22 91 73 05 for en uforpligtende snak om dine tanker til byggeriet.

Emil Giversen​

Tømrermester​

Indhent dit personlige og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud på din byggeopgave indenfor 24 timer.

 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alt i nybyggeri udføres​

Der udføres alle opgaver inden for tømrerfaget i forbindelse med nybyggeri, hvad enten du skal bygge en arkitekttegnet bolig, et typehus, et sommerhus eller blot ønsker en ny garage.

Vi bygger efter det fastlagte materiale, men kommer gerne med input hvis jeg kan se at der er bedre løsninger, så der sikres et holdbart, kvalitetsbevidst og smukt resultat – efter kundens ønsker og behov.

Du kan kontakte mig på telefon 22 91 73 05 eller på kontakt@giversenbyg.dk, for et uforpligtende tilbud.

Fokus på at have kunden i Centrum

Med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør vil der være stor fokus på at levere kvalitetssikre og solide håndværksløsninger så kunden altid for de bedste løsninger, uanset om det drejer sig om mindre reparationsopgaver eller større entrepriser i forbindelse med nybyg og ombyg. 

Der lægges stor vægt på at have kunden i fokus gennem hele projektet. I det kundens tryghed betyder alt, derfor bestræbes der altid for at have et tæt samarbejde og en god dialog med dig som kunde. Jeg tilpasser så vidt det er muligt arbejdet efter dine behov og lytter til dine ønsker og ideer​.

Høj kvalitet

Lytter altid til dine ønsker og ideer

Lokalt og kvalitetsbevidst tømrerfirma

Giversen Byg

​Haslevangsvej 75, 8210 Århus V

CVR: 41946636

Åbningstider

Du kan ringe til mig alle hverdage: 8:00 - 17:00​.